Agonija Zvezde u Parizu, het-trik Nejmara

Izvor: Radio 021, 03.Okt.2018, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agonija Zvezde u Parizu, het-trik Nejmara

Crvena zvezda poražena je od Pari Sen Žermena rezultatom 6:1, u drugom meču grupne faze Lige Šampiona.

PSŽ je na "Parku prinčeva", pred oko 40.000 gledalaca, protiv Beograđana demonstrirao snagu jednog od najskupljih timova sveta.

Nejmar je sa dva pogotka iz slobodnjaka kompletirao het-trik, golove je davao u 20, 22. i 81. minutu. Loptu u gol Borjana zabili su još i Kavani u 33, Di >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Maria u 42. i Embape u 70. minutu, dok je Marin upisao gol za Crvenu zvezdu u 71. minutu.

Izabranici Vladana Milojevića suočili su se sa najskupljim fudbalerima na planeti, koji su se potrudili da im u prvom delu utakmice pruže 45 minuta apsolutne agonije. Situacija se nije promenila ni u drugom delu igre, kada su domaćini u potpunosti kontrolisali meč.

"Crveno-beli" su pokušavali da stvore kakve-takve prilike, ali mreža Areole u većem delu utakmice je bila sigurna. Marin je uspeo da u 71. minutu snažnim udarcem pronađe put do mreže "Svetaca", ali ovaj pogodak praktično nije ni okrznuo domaćine koji su samo minut pre toga bili postigli svoj peti gol.

Terenom su apsolutno dominirali Embape, Nejmar, Kavani i ekipa, koji su razbili bilo kakve iluzije "crveno-belih", ukoliko su one i postojale.

Zvezda je mogla da bude poražena i ubedljivije da su domaćini iskoristili nekoliko odličnih prilika koje su imali, a pre svih Embape.

Beograđani posle dve utakmice u grupi C imaju jedan bod i nalaze se na začelju. Za prolazak u eliminacionu fazu bore se protiv Liverpula, PSŽ-a i Napolija.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.