Agonija Zvezde u Parizu, het-trik Nejmara

Crvena zvezda poražena je od Pari Sen Žermena rezultatom 6:1, u drugom meču grupne faze Lige Šampiona.
PSŽ je na "Parku prinčeva", pred oko 40.000 gledalaca, protiv Beograđana demonstrirao snagu jednog od najskupljih timova sveta. 
 
Nejmar je sa dva pogotka iz slobodnjaka kompletirao het-trik, golove je davao u 20, 22. i 81. minutu. Loptu u gol Borjana zabili su još i Kavani u 33, Di Maria u 42. i Embape u 70. minutu, dok je Marin upisao gol za Crvenu zvezdu u 71. minutu.
 
Izabranici Vladana Milojevića suočili su se sa najskupljim fudbalerima na planeti, koji su se potrudili da im u prvom delu utakmice pruže 45 minuta apsolutne agonije. Situacija se nije promenila ni u drugom delu igre, kada su domaćini u potpunosti kontrolisali meč.
 
"Crveno-beli" su pokušavali da stvore kakve-takve prilike, ali mreža Areole u većem delu utakmice je bila sigurna. Marin je uspeo da u 71. minutu snažnim udarcem pronađe put do mreže "Svetaca", ali ovaj pogodak praktično nije ni okrznuo domaćine koji su samo minut pre toga bili postigli svoj peti gol.
 
Terenom su apsolutno dominirali Embape, Nejmar, Kavani i ekipa, koji su razbili bilo kakve iluzije "crveno-belih", ukoliko su one i postojale.
 
Zvezda je mogla da bude poražena i ubedljivije da su domaćini iskoristili nekoliko odličnih prilika koje su imali, a pre svih Embape. 
 
Beograđani posle dve utakmice u grupi C imaju jedan bod i nalaze se na začelju. Za prolazak u eliminacionu fazu bore se protiv Liverpula, PSŽ-a i Napolija.
  • SOSA

    04.10.2018 15:41
    samo u Smrdojvodini
    @Iliiy

    Da li ste ljuti?
  • RSrbija

    04.10.2018 15:40
    Smrdojvodina
    Da li se ikada u istoriji desilo negde u Srbiji a van Vojvodine, da neko pljuje neki vojvođanski sportski tim i izjavljuje kako mu je drago što je izgubio meč sa timom iz inostranstva? Nadam se da će se "vojvođani" sa ovih strana odazvati pozivu za naredni ilustrovani rečnik i priložiti svoje fotografije za ilustraciju reči "zlo".
  • ALUMNI

    04.10.2018 12:34
    PORTAL 011
    da li vas je i malo sramota što trujete Novosađane sa ovakvim vestima? Da li vam je Krcun deda pa reklamirate propale državne projekte?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Đoković ide na operaciju

Novak Đoković operiše meniskus danas, to je odluka koju je definitivno doneo najbolji teniser sveta, u želji da bude spreman za Olimpijske igre u Parizu.