Ubio frizera jer je bio nezadovoljan frizurom

Izvor: Radio 021, 16.Okt.2017, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio frizera jer je bio nezadovoljan frizurom

Muškarac iz Uzbekistana koji je u Moskvi radio kao frizer izboden je nasmrt zato što mušterija posle šišanja nije bila zadovoljna frizurom, javlja Raša tudej.

Napadač je uhapšen, a snimak ubistva objavljen je na društvenim mrežama i izazvao je veliku buru u Rusiji.

Priču o tome šta se dogodilo, kao i snimak, prvi je na svom Fejsbuk profilu objavio poslanik Dume Anton Beljakov, navodeći da je jedan od njegovih prijatelja poznavao žrtvu, kao i da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << bio dobar frizer.

Ubijeni muškarac identifikovan je kao 24-godišnji Dastan Adekanov iz Uzbekistana.

Beljakov je naveo da je sukob počeo nakon što je Adekanov u četvrtak ošišao jednog muškarca i naplatio mu 200 rubalja (oko 350 dinara) što je, kako se navodi, niska cena za moskovske standarde.

Međutim, muškarac je navodno bio nezadovoljan svojom frizurom, pa se u petak vratio da se žali. Osoblje je pokušalo da ga smiri i popravi mu frizuru, ali se njemu nije svidela nijedna opcija. Nekoliko trenutaka kasnije muškarac je Dastana Adekanova izvukao na ulicu i izboo ga oštrim predmetom. RT ističe da je Adekanov preminuo pre nego što je stigla Hitna pomoć.

Iz policije su naveli da je pokrenuta istraga protiv 26-godišnjeg muškarca optuženog za ubistvo. U saopštenju policije se ne navode imena, ali se ističe da je ubijen 24-godišnji muškarac, da je napadač uhapšen i da je priznao ubistvo.

Autor: B92
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nezadovoljan šišanjem izbo frizera nasmrt

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Okt.2017

MOSKVA - Muškarac iz Uzbekistana koji je u Moskvi radio kao frizer izboden je nasmrt zato što mušterija poslije šišanja nije bila zadovoljna frizurom, javlja Raša tudej...Napadač je uhapšen, a snimak ubistva objavljen je na društvenim mrežama i izazvao je veliku buru u Rusiji...Priču o tome...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.