Predlog da sledeći avion Er Srbije dobije naziv po Zdravku Čoliću

Izvor: Radio 021, 19.Apr.2017, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predlog da sledeći avion Er Srbije dobije naziv po Zdravku Čoliću

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović izjavila je danas da će predložiti "Er Srbiji" da se ime Zdravka Čolića nađe na jednom novom avionu.

"Pretpostavljam da smo svi razmišljali nekada o tome da budemo blizu Zdravka Čolića. On je prosto legenda, koja traje dugo, ja bih volela da toliko traje i "Er Srbija" i predlog mog ministarstva je da jedan avion nosi ime Zdravka Čolića", rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Mihajlović za "Pink".

Ona se nada da će ta avio kompanija, nakon aviona koji su dobili imena Novak Đoković, Dejan Stanković, Goran Bregović, Miki Manojlović, prihvatiti inicijativu i da uskoro dobijemo i avion Zdravko Čolić.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Mihajlović predložila: Sledeći avion "Er Srbije" da nosi ime Zdravka Čolića

Izvor: BKTV News, 19.Apr.2017

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović izjavila je danas da će predložiti "Er Srbiji" da se ime Zdravka Čolića nađe na jednom novom avionu..."Pretpostavljam da smo svi razmišljali nekada o tome da budemo blizu Zdravka Čolića. On je prosto legenda, koja traje dugo, ja bih volela da toliko traje...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.