Izvor: Luftika.rs, 31.Maj.2020, 15:53

Pesnicom u glavu na Sergeja Trifunovića u centru Beograda

Lider Pokreta Slobodnih građana Sergej Trifunović napadnut je danas ispred Ruskog cara u Knez Mihailovoj tokom skupljanja potpisa za predstojeće izbore.
Kako nam je rečeno u PSG-u, Trifunoviću je prišao prolaznik i nakon kratke verbalne rasprave udario ga je pesnicom u glavi.
“Vikao je da je izdajnik. Da mu Vučić skuplja potpise. Nakon kraće vrebalne rasprave čovek ga je udario pesnicom u glavu”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << rekao je za Nova.rs Pavle Grbović iz PSG.
On je dodao da se Sergej oseća dobro.
“Policija je došla, sklonila napadača sa strane, ne znam da li su ga priveli”, kaže Grbović.
On je na Tviteru povodom napada napisao: “Svaka vam čast ‘pravoverni’. Vaš ‘demokratski’ narativ o izdajnicima, službama, lakom kešu i ostalim blatom je počeo da daje rezultate… Budite ponosni na to kakvo društvo gradite”.
Svaka vam čast „pravoverni“.
Vaš „demokratski“ narativ o izdajnicima, službama, lakom kešu i ostalim blatom je počeo da daje rezultate…
Budite ponosni na to kakvo društvo gradite.
— Pavle Grbovic (@PavleGrbovic) May 31, 2020

Pokret Slobodnih građana prikupljao je danas potpise ispred Ruskog cara za izlazak na predstojeće parlamentarne izbore.
Priveden napadač Muškarac koji je danas napao Sergeja Trifunovića u Knez Mihajlovoj je privden, rekao je član Predsedništva Pokreta slobodnih građana Petar Miletić.
“Advokati Pokreta slobodnih građana će podneti prijavu”, rekao je Miletić.
“Кako se sumnja, Ž. A. (1953) udario je zatvorenom šakom, nakon kraće rasprave, predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića, a potom je u drugom izolovanom incidentu, došlo do svađe između M. Đ. (1955) i Trifunovića, bez fizičkog kontakta. Policija je sprečila veće incidente i odmah privela dvojicu muškaraca i o svemu obavestila nadležno tužilaštvo, koje će odlučiti o daljem toku postupka”, naveli su iz MUP.
Trifunović posle napada: Bojkotaši mi crtaju metu na čelu Lider Pokreta slobodnih građana rekao je da ga je u Knez Mihailovoj ulici napao „uvređeni bojkotaš koji misli da je on uzeo pare od predsednika Srbije Vučića“.
Trifunović je najavio podizanje krivične prijave protiv napadača, ali i protiv “njegovog ortaka” koji je, kako tvrdi imao šrafciger u rukama.
“Sekira me to što je Srbija duboko podeljeno društvo. Za napad krivim i one koji su kreirali bojkot i koji me na mrežama nazivaju izdajnikom i plaćenikom Aleksandra Vučića. To je isto što su radili Informer i Pink i cela ta ekipa kada su crtali metu na čelo Oliveru Ivanoviću, Slavku Ćuruviji pa i meni. Oni sada rade potpuno identičnu stvar”, rekao je Trifunović nakon napada.
On je istakao da napad neće neće ništa promeniti u njegovoj kampanji i da nastavljaju dalje sa prikupljanjem potpisa.
“Ovo je samo uvertita za sve ono što nas očekuje u Skupštini”.
Na pitanje kako će se boriti u Skupštini, Trifunović je rekao “fantastičnim sredstvima”, ali da sada neće da odaje kako će to da izgledati da ne bi to “iskoristili neprijatelji”
Ana Brnabić: Sergej Trifunović je pričao masne viceve o mom detetu

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTKRIVAMO Detalji napada na Sergeja Trifunovića, nasilnik vikao: "JE L TI VUČIĆ OVO KUPIO"

Izvor: Blic, 31.Maj.2020

Do incidenta u centru Beograda, kada je napadnut lider Pokreta Slobodnih građana Sergej Trifunović, došlo je dok je pokret prikupljao potpise u Ulici knez Mihailovoj. Prolaznik je prišao Trifunoviću i nakon kraće verbalne prepirke ga udario rukom u glavu.

Nastavak na Blic...

Napadnut Sergej Trifunović

Izvor: Beta, 31.Maj.2020

Lider Pokreta Slobodnih gradjana (PSG) Sergej Trifunović napadnut je danas u Beogradu, preneo je portal Nova S.Kako se navodi, Trifunović je u centralnoj, Knez Mihailovoj ulici prikupljao potpise za izlazak tog pokreta na predstojeće izbore.Član predsedništva PSG Pavle Grbović kazao je za portal...

Nastavak na Beta...

Incident u centru Beograda: Sergeja udarili pesnicom u glavu

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2020

Sergej Trifunović napadnut je danas ispred Ruskog cara u Knez Mihailovoj..Lider Pokreta Slobodnih građana tokom skupljanja potpisa za predstojeće izbore...Trifunoviću je prišao prolaznik i nakon kratke verbalne rasprave udario ga je pesnicom u glavi...Pavle Grbović je rekao da se Sergej oseća...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Trifunović: Narativ zastupnika bojkota crta metu na našem čelu

Izvor: B92, 31.Maj.2020

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović napadnut je danas prilikom skupljanja potpisa za predstojeće izbore...Trifunović je, neposredno nakon incidenta, dao izjavu da mu je prišao čovek i pitao ga "ko je kupio šator" koji se nalazi na mestu skupljanja potpisa..."Ja mu kažem Vučić....

Nastavak na B92...

"SVAKA ČAST, PRAVOVERNI" Oštre reakcije PSG-a zbog napada na Trifunovića, bojkotaši "PERU RUKE" od odgovornosti

Izvor: Blic, 31.Maj.2020

Nakon što je lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović danas napadnut u centru Beograda usledio je niz osuđujućih i drugih reakcija javnih ličnosti i stranaka, a sve se ubrzo pretvorilo u nove sukobe pristalica i članova PSG i dela opozicije koja bojkotuje izbore.

Nastavak na Blic...

Stefanović: Krivična prijava zbog napada na Trifunovića

Izvor: VOA, 31.Maj.2020

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je protiv jedne osobe podneta krivičlna prijava jer je u centru Beograda napala lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića, prenosi N1. "Za drugo lice, iz drugog indicenta koji se desio, tužilaštvo će odrediti kvalifikaciju...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.