Izvor: Radio 021, 15.Jul.2020, 07:13

Osuđen na šest godina zatvora za mučenje i prebijanje devojke na Podbari

Đ.L. (25) iz Klenja kod Bogatića, optužen za nasilje u porodici, osuđen je u Osnovnom sudu u Novom Sadu na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od šest godina, zbog prebijanja tadašnje devojke I.F. (23) iz Banovog Polja kod Bogatića, marta prošle godine u stanu na Podbari.

On je optužen da je 12. marta u podstanarskom stanu u Kosovskoj ulici, u nastupu ljubomore, brutalno pretukao svoju tadašnju devojku, nanevši joj teške povrede. Ona je imala višestruke prelome rebara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << probijena joj je plućna maramica, imala je opekotine od pegle i posekotine po nogama. U bolničkoj postelji na Institutu u Sremskoj Kamenici provela je osam dana.

Dvadesetpetogodišnjak je, kako piše "Dnevnik", osuđen za nasilje u porodici u sticanju sa teškom telesnom povredom. Sud je okrivljenom za krivično delo nasilje u porodici utvrdio kaznu zatvora u trajanju od godinu i po dana, a za krivično delo teške telesne povrede kaznu zatvora u trajanju od pet godina, te je okrivljenom izrečena jedinstvena zatvorska kazna u trajanju od šest godina.

Njemu je produžen pritvor sve do upućivanja na izdržavanje zatvorske kazne, a oštećena je upućena na parnicu sa imovinsko-pravnim zahtevom, odnosno sa zahtevom za naknadu štete.

Na početku suđenja, okrivljeni je rekao da je voleo I.F, da mu je žao što se sve tako dogodilo i isticiao da on nije monstrum i nasilnik.

"Nisam kriv i optužnicu ne mogu da priznam, jer se događaj koji je obeležio moj život i život moje porodice nije tako dogodio. Meni je jako žao što je do incidenta uopšte došlo", rekao okrivljeni na početku suđenja i dodao da je od tužioca, kao i od medija, predstavljen kao monstrum.

Autor: Dnevnik, 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.