Vučić: Situacija na terenu užasno teška, zabrinut sam

Izvor: Večernje novosti, 17.Dec.2018, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Situacija na terenu užasno teška, zabrinut sam

U sedištu Ujedinjenih nacija u Njujorku nešto posle 21 sat počela je vanredna sednica Saveta bezbednosti, čije je održavanje tražila Srbija zbog formiranja tzv. vojske Kosova U sedištu Ujedinjenih nacija u Njujorku nešto posle 21 sat počela je vanredna sednica Saveta bezbednosti, čije je održavanje tražila Srbija zbog formiranja tzv. vojske Kosova. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u svom >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << govoru istakao da se susrećemo sa sve više teškoća na Kosovu i Metohiji i da je jako zabrinut i uplašen. PROČITAJTE I: HARADINAJ SAHRANIO DIJALOG: Traže da ih priznamo i prisvajaju manastire!
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Želimo da se UN mnogo više uključe u proces

Izvor: B92, 17.Dec.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je Ujedinjene nacije da preuzmu veću ulogu u procesu dijaloga Beograda i Prištine..."Nemamo ništa protiv da dijalog bude pod pokroviteljstvom EU, ali želimo da se Ujedinjene nacije mnogo više uključe u taj proces", rekao je Vučić na sednici Saveta bezbednosti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.