Ubrzo dokumentarni film o doktoru Majkla Džeksona

Izvor: NaDlanu.com, 09.Nov.2011, 01:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubrzo dokumentarni film o doktoru Majkla Džeksona

NJUJORK, 8. novembra 2011. (Beta-AP) - Američka televizijska mreža a MSNBC emitovaće dokumentarni film o doktoru Majkla Džeksona Konradu Mariju (Conrad Murray) samo nekoliko dana pošto je proglašen krivim za ubistvo iz nehata svetske pop ikone.

NJUJORK, 8. novembra 2011. (Beta-AP) - Američka televizijska mreža a MSNBC emitovaće dokumentarni film o doktoru Majkla Džeksona Konradu Mariju (Conrad Murray) samo >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << nekoliko dana pošto je proglašen krivim za ubistvo iz nehata svetske pop ikone.MNSBC navodi da će Mari koji nije svedočio tokom sudjenja, prekinuti ćutanje u ovom filmu nazvanom "Majkl Džekson i Doktor" čije je snimanje trajalo dve godine.Mari u filmu otkriva lične detalje svog odnosa sa Majklom Džeksonom kao i do sada nepoznate dogadjaje koji su doveli do Džeksonove smrti 25. juna 2009 godine.Prema navodim a MNSBC-a američka premijera dokumnetarnog filma biće u petak a repriza će biti emitovana u nedelju.Mari je u ponedeljak proglašen krivim za ubistvo iz nehata zato sto je Džeksonu davao lek koji je tražio da bi mogao da spava.Mari je pristao da bude lični doktor Džeksona u momentu kada se pevč pripremao za seriju povratničkih koncerata 2009. godine.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dokumentarni film o doktoru Majkla Džeksona

Izvor: Beta, 09.Nov.2011

NJUJORK, 8. novembra 2011. (Beta-AP) - Američka televizijska mreža a MSNBC emitovaće dokumentarni film o doktoru Majkla Džeksona Konradu Mariju (Conrad Murray) samo nekoliko dana pošto je proglašen krivim za ubistvo iz nehata svetske pop ikone...MNSBC navodi da će Mari koji nije svedočio tokom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.