Izvor: Blic, 22.Nov.2023, 21:56

DVOJE MRTVIH U EKSPLOIZIJI NA NIJAGARI Sumnja se na NAMERAN ČIN, oglasio se kanadski ministar

Dve osobe su poginule u eksploziji vozila koja se dogodila danas popodne prema lokalnom vremenu na mostu "Duga", graničnom prelazu SAD i Kanade u blizini Nijagarinih vodopada, u zapadnom Njujorku. Četiri američko-kanadska granična prelaza u regionu zatvorena su pošto istražitelji reaguju na situaciju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Guvernerka Njujorka: Eksplozija na graničnom prelazu SAD i Kanade nije povezana sa terorizmom

Izvor: VOA, 22.Nov.2023

Eksplozija u kojoj su poginule dve osobe na graničnom prelazu između Sjedinjenih Država i Kanade nije povezana sa terorizmom, izjavila je guvernerka države Njujorka Keti Hokul. „Želim da budem veoma jasna - u ovom trenutku nema naznaka da se radilo o terorističkom napadu“, rekla je guvernerka...

Nastavak na VOA...

(VIDEO) SNIMLJEN TRENUTAK EKSPLOZIJE! Automobil naglo skrenuo pa se sa 100 na sat ZAKUCAO U ZID, očevidac: Videli smo vatrenu loptu!

Izvor: Blic, 22.Nov.2023

Dve osobe su poginule u eksploziji vozila koja se dogodila danas popodne prema lokalnom vremenu na mostu "Duga", graničnom prelazu SAD i Kanade u blizini Nijagarinih vodopada, u zapadnom Njujorku, a sada se na društvenim mrežama pojavio snimak trenutka kada je vozilo eksplodiralo.

Nastavak na Blic...

DVOJE MRTVIH U EKSPLOZIJI NA NIJAGARI! Haos na granici Kanade i Amerike: Sumnja se na NAMERAN ČIN, zatvoren aerodrom, sve vrvi od policije!

Izvor: Blic, 22.Nov.2023

Namanje dve osobe su poginule u eksploziji vozila koja se dogodila danas popodne prema lokalnom vremenu na mostu "Duga", graničnom prelazu SAD i Kanade u blizini Nijagarinih vodopada, u zapadnom Njujorku. Četiri američko-kanadska granična prelaza u regionu su zatvorena.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.