POKUPIO VAS JE PAUK? Evo šta se dešava sa vašim automobilom ako zakasnite da ga preuzmete

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2023, 17:12

POKUPIO VAS JE PAUK? Evo šta se dešava sa vašim automobilom ako zakasnite da ga preuzmete

Može završiti na aukciji.

Nakon što šlep služba preuzme vozilo, sat počinje da otkucava i iznos novca koji će vozač morati da plati raste kao snežna gruda koja se kotrlja niz padinu.

Njujork se ozbiljno pozabavio automobilima koji završavaju u gradskom depou. Novom odlukom gradske uprave, vozilo će biti prodato na licitaciji ako iz bilo kog razloga pauk odnese automobil i prođe 10 dana, a da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga vlasnik ne potraži i odveze.

Nakon što šlep služba preuzme vozilo, sat počinje da otkucava i iznos novca koji će vozač morati da plati raste kao snežna gruda koja se kotrlja niz padinu. Vlasnik je odgovoran za naknadu za vuču između 185 i 370 dolara, kao i naknadu od 20 dolara za svaki dan.

Ako se vozilo ne preuzme u roku od 10 dana, grad Njujork ga stavlja na aukciju, a vlasniku je zabranjeno da ga otkupi.

Gradsko odeljenje za finansije kaže da policija može da odvuče i zapleni vozilo ako je nepropisno parkirano ili ako vlasnik duguje više od 350 dolara kazne za parkiranje.

Koliko dobro posluju vlasti govori podatak da su na aukciji za samo nedelju dana prodali više od 180 vozila svih vrsta, navodi The Drive. Za neke vlasnike sve navedene kazne su preskupe, a neki i ne znaju da je njihovo vozilo završilo u gradskom depou.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.