Doček za predsednika: Njujork mrzi Trampa, barikade i zatvor

Izvor: Vesti-online.com, 02.Dec.2017, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doček za predsednika: "Njujork mrzi Trampa", barikade i "zatvor"

Američki predsednik Donald Tramp doputovao je u Njujork gde su ga uz povike "Tramp ide u zatvor" dočekali demonstranti koji se protive tek usvojenoj poreskoj reformi.

Predsednikova kolona morala je zbog protesta nekoliko stotina demonstranata koji su stajali ispred barikada duž 42. ulice, da skrene u sporednu ulicu.

Oni su uzvikivali ">> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << href="https://www.vesti.rs/Donald-Tramp/" class="contenturl">Donald Tramp ide u zatvor" i nosili transparente "Porez za bogate, ne za radne ljude" i "Njujork mrzi Trampa", prenosi AP.

Predlogom poreske reforme, koji je uvojio Senat, trajno se smanjuju porezi na dobit korporacija sa 35 na 20 odsto i privremeno smanjuju porezi na zarade.

Uvode se pojedine poreske olakšice, dok se druge ukidaju, a američki nacionalni dug, koji trenutno iznosi 20.000 milijardi dolara, povećava se.

Tramp u Njujorku danas prisustvuje nizu političkih donatorskih skupova gde će, kako se očekuje, prikupiti šest miliona dolara namenjenih zajedničkom donatorskom komitetu koji su osnovali Trampova kampanja i Republikanski nacionalni komitet.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Njujork: Trampa dočekale barikade i "idi u zatvor"

Izvor: B92, 02.Dec.2017

Njujork -- Predsednik SAD Donald Tramp doputovao je u Njujork gde su ga uz povike "Tramp u zatvor" dočekali demonstranti koji se protive tek usvojenoj poreskoj reformi...Predsednikova kolona morala je zbog protesta nekoliko stotina demonstranata koji su stajali ispred barikada duž 42. ulice, da skrene...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.