Američke škole insistiraju na čednijim maturskih haljinama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2012, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američke škole insistiraju na čednijim maturskih haljinama

NJUJORK -

Proslava mature je značajan događaj u životu američkih gimnazijalki, kome se one mesecima unapred raduju.

Za razliku od prethodnih godina, kada su mogle slobodno da biraju haljinu za tu priliku, ove godine će imati daleko teži zadatak, jer će morati da paze da svojim izgledom ne iritiraju profesore, prenose američki mediji.

Naime, srednje škole u SAD su se udružile kako bi zabranile >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << devojkama da se na maturskoj proslavi pojave u previše seksi haljinama.

Na plakatima postavljenim u školama i na Internet prezentacijama devojkama je objašnjeno koje su haljine prikladne, a koje ne.

Školski odbori tako ne žele da vide haljine od providnih materijala, sa prevelikim dekolteima i dubokim izrezima sa strane.

Ukratko, od devojaka se očekuje da izgledaju čedno i otmeno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Američke škole traže čedniju maturu

Izvor: B92, 03.Apr.2012

Proslava mature je značajan događaj u životu američkih gimnazijalki kome se one mesecima unapred raduju...Za razliku od prethodnih godina, kada su mogle slobodno da biraju haljinu za tu priliku, ove godine će imati daleko teži zadatak, jer će morati da paze da svojim izgledom ne iritiraju profesore,...

Nastavak na B92...

Američke škole insistiraju na čednim maturskih haljinama

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Apr.2012

NJUJORK - Proslava mature je značajan događaj u životu američkih gimnazijalki kome se one mjesecima unaprijed raduju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Maturske haljine koje iritiraju profesore

Izvor: Mondo, 04.Apr.2012, 14:47

Za razliku od prethodnih godina, kada su mogle slobodno da biraju haljinu za maturu, ove godine američke gimnazijalke će imati daleko teži zadatak - moraće da paze da svojim izgledom ne iritiraju profesore.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.