Gradski štab u Nišu bez novih mera, najavljene pojačane kontrole i date preporuke školama i fakultetima

Izvor: JužneVesti.com, 24.Sep.2021, 14:28

Gradski štab u Nišu bez novih mera, najavljene pojačane kontrole i date preporuke školama i fakultetima

Epidemiološku situaciju u Nišu Gradski štab za vanredne situacije ocenio je danas kao krajnje nepovoljnu i najavio pojačanu kontrolu poštovanja mera protiv kovida u tržnim centrima, velikim marketima i javnom prevozu. Kako je saopšteno, 17. septembra u Nišu je zabeležen rekordan broj pozitivnih na dnevnom nivou, a po potrebi će biti uvedene oštrije mere.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Zasedao niški Štab za vanredne situacije, ali nije doneta nijedna nova odluka

Izvor: N1 televizija, 24.Sep.2021

Za razliku od državnog Kriznog štaba, niški Štab za vanredne situacije se danas sastao, ali nikakva nova odluka nije doneta, iako su epidemiološku situaciju ocenili kao "krajnje nepovoljnu". Umesto da javnost tu čuje putem najavljene konferencije za medije, novinarima je po završetku zasedanja...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.