Izvor: Nezavisne Novine, 18.Dec.2016, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijerno izvedena "Hipnoza jedne ljubavi"

BEOGRAD - Predstava "Hipnoza jedne ljubavi" po tekstu i u režiji Dušana Kovačevića premijerno je odigrana sinoć u Zvezdara teatru.

U oporoj drami o otuđenju, emigraciji i nestajanju čitavog naroda briljirali su maestralni Ljubomir Bandović i Dragan Petrović a uz njih su u odličnoj predstavi na sceni bili i Anica Dobra, Uroš Jakovljević, Ivan Mihailović i Nina Janković.

U zbiru analogija >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na ozbiljan demografski problem u Srbiji protagonisti na sceni su na šarmantan način oživjeli jako temeljan i aktuelan tekst Dušana Kovačevića.

Publika je ovacijama ispratila glumce sa scene.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

OSMEHOM OBOJILA PREMIJERU: Najlepša srpska SPORTISTKINJA gledala "Hipnozu jedne ljubavi"! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2016

Aplauzi, smeh i puno emocija u Zvezdara Teatru...Veliki broj poznatih okupio se u subotu u Zvezdara teatru na premijeri prestave "Hipnoza jedne ljubavi" Dušana Kovačevića...Ljubomir Bandović, Anica Dobra, Nina Janković, Dragan Petrović Pele, Uroš Jakovljević i Ivan Mihailović poklonili su se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.