OSMEHOM OBOJILA PREMIJERU: Najlepša srpska SPORTISTKINJA gledala Hipnozu jedne ljubavi! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2016, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSMEHOM OBOJILA PREMIJERU: Najlepša srpska SPORTISTKINJA gledala "Hipnozu jedne ljubavi"! (FOTO)

Aplauzi, smeh i puno emocija u Zvezdara Teatru.

Veliki broj poznatih okupio se u subotu u Zvezdara teatru na premijeri prestave "Hipnoza jedne ljubavi" Dušana Kovačevića.

Ljubomir Bandović, Anica Dobra, Nina Janković, Dragan Petrović Pele, Uroš Jakovljević i Ivan Mihailović poklonili su se publici koja je sa neskrivenim oduševljenjem ispratila komad, a koliko je on tražen može se videti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po tome što su ulaznice za decembarska izvođenja rasprodata još krajem novembra.

U publici je primećena najlepša srpska sportistkinja Ana Ivanović koja je došla bez supruga Bastijana Švajnštajgera a tu su bili i  Vladimir Kostić, Goran Petrović, Nataša Ninković, Darko Bajić, Emir Kusturica, Divna Ljubojević, Radoslav Zelenović, Momčilo Bajagić Bajaga, Mima Karadžić, Bogdan Diklić, Gorica Popović, Mirjana Bobić Mojsilović, Mira Adanja Polak, Matija i Olja Bećković, Milka Forcan, Milorad Vučelić, Božidar Nikolić, Radoš Bajić, Branislav Lečić,  Jelena i Alekandar Gajšek i mnogi drugi.    

 
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.