Počinje glavni program Nišvila - otvaraju ga sastavi Gipsy Kings, Stone Raiders i Jova Radovanović

Izvor: JužneVesti.com, 12.Avg.2021, 17:02

Počinje glavni program "Nišvila" - otvaraju ga sastavi "Gipsy Kings", "Stone Raiders" i Jova Radovanović

Glavni muzički program Nišvila , koji počinje večeras u 19:45, otvoriće domaći orkestar Impresija . Drugi put u Nišu nastupiće Gipsy Kings , a sa Stone Raiders -ima na binu će izaći Jamaaladeen Tacuma, a ne član Rolingstonsa Darryl Jones kako je ranije najavljeno. Organizatori ističu da će performans izvesti i frontmen grupe Sedmorica mladih Jova Radovanović, kome je juče uručena nagrada za životno delo.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počeo 27. Nišvil džez festival u Nišu

Izvor: Beta, 13.Avg.2021, 08:59

Glavni program 27. Nišvil džez festivala počeo je nastupom sastava Impresija, Bojane Stamenov i Zorana Šandorova u Nišu, a ove godine nastupiće više od 1.000 muzičara iz čitavog sveta.Zvezde prve festivalske večeri bili su povratnici na festival grupa Džipsi kings, koji su nastupili i 2018....

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.