Izložba oldtajmera u subotu na Nišvilu

Izvor: JužneVesti.com, 11.Avg.2022, 14:07

Izložba oldtajmera u subotu na "Nišvilu"

Oko 50 automobila i motocikala zainteresovani će moći da pogledaju na prostoru niške Tvrđave, a u sklopu "Oldtajmer mitinga" koji je deo Nišvil džez festivala. Izložba će biti u subotu, 13. avgusta, od 14 sati.

Oldtajmeri sa prošlih izložbi; foto: Oldtajmer klub NišLjubitelji vozila od istorijske vrednosti će imati prilike da pogledaju različite modele, kao i da se sa njima fotografišu. Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << organizatori navode da posetioce očekuje vrhunska muzika, bogat sadržaj i dobro druženje. Lepotani; Foto: Oldtajmer klub Niš

Na dobro poznatom mestu, takozvanom Trgu oldtajmera, biće izloženo oko 50 biranih automobila i motocikala, a posetioci će imati prilike da se upoznaju, fotografišu i razgovaraju sa vlasnicima - navode organizatori.

Najavljeni su učesnici iz Srbije, okolnih zemalja, uz članove Oldtajmer Kluba Niš koji će, kako kažu, prikazati najbolje što Niš ima od starih automobila.

Stižu opet; Foto: Oldtajmer klub Niš

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.