ŠVAJCARSKA ZAMRZLA SVU MUBARAKOVU IMOVINU

Izvor: Kurir, 11.Feb.2011, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠVAJCARSKA ZAMRZLA SVU MUBARAKOVU IMOVINU

CIRIH - Švajcarska je zamrzla svu imovinu koja pripada Hosniju Mubaraku, samo nekoliko sati nakon što je on podneo ostavku na mesto predsednika Egipta, saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova Švajcarske.

- Mogu da potvrdim da je Švajcarska od ovog trenutka zamrzla svu imovnu koja pripada (sada bivšem) egipatskom predsedniku- izjavio je portparol Ministarstva inostranih poslova Lars Knučel, preneo je Rojters.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
On je rekao da će kao posledica ove mere sva Mubarakova imovina biti zamrznuta naredne tri godine, a da će se na udaru naći i imovina Mubarakovih saradnika.

Švajcarska je zamrzla i imovinu bivšeg predsednika Tunisa Zina al Abidina Ben Alija,

koji je 14. januara podneo ostavku i napustio zemlju posle višednevnih protesta građana.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Švajcarska zamrzla Mubarakovu imovinu

Izvor: Vesti-online.com, 11.Feb.2011

Švajcarska je u četvrtak zamrzla svu imovinu koja pripada Hosniju Mubaraku, samo nekoliko sati pošto je on podneo ostavku na mesto predsednika Egipta, saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova Švajcarske. Osim ove reakcije, u regionu i svetu vlada zadovoljstvo Mubarakovim odlaskom sa funkcije..."Mogu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Koliko je bogatstvo Hosnija Mubaraka ?

Izvor: SrbijaNet.rs, 12.Feb.2011, 12:48

Stručnjaci za Bliski istok procenjuju da je bogatstvo predsednika Hosnija Mubaraka i njegove porodice ogromno i da bi moglo da iznosi čak 70 milijardi dolara. Odmah pošto je podneo ostavku, Švajcarska je blokirala svu imovinu koja pripada Hosniju Mubaraku.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Hosni Mubarak najbogatiji na svetu?

Izvor: B92, 12.Feb.2011

Kairo -- Stručnjaci za Bliski istok procenjuju da je bogatstvo predsednika Hosnija Mubaraka i njegove porodice ogromno i da bi moglo da iznosi čak 70 milijardi dolara...Odmah pošto je podneo ostavku, Švajcarska je blokirala svu imovinu koja pripada Hosniju Mubaraku..."Švajcarska je od ovog trenutka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.