POTROŠILI HILJADE EVRA ZA POKLON: Oktiveno šta su Suzana i Saša KUPILI sinu za venčanje! Nisu se ŠTEDELI!!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2022, 22:56

POTROŠILI HILJADE EVRA ZA POKLON: Oktiveno šta su Suzana i Saša KUPILI sinu za venčanje! Nisu se ŠTEDELI!!

Široko

Suzana Jovanović i Saša Popović i dalje sabiraju utiske sa svadbene ceremonije koju su prošle nedelje upriličili za svog sina Danijela, koji je izgovorio sudbonosno "da" izabranici Tijani.

Popović, koji na naslednika svoje supruge iz prvog braka gleda kao svoje dete, i pevačica su novopečenim mladencima pored svadbenog veselja poklonili i luks stan u zgradi koju nekadašnji direktor "Granda" zida na Bežanijskoj kosi. Supružnici već imaju svoj krov nad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glavom u kojem trenutno žive, a nova nekretnina je svakako dobrodošla. Prema našim saznanjima, Tijana i Danijel planiraju veliku porodicu i svakako da će im veći stan odgovarati. Suzani i Saši su deca na prvom mestu kao i njihova sreća, pa se trude da im u životu i karijeri maksimalno pomognu.

Inače, Popović je uložio 7.350.000 evra za izgradnju kompleksa, a potražnja za stanovima uveliko traje. Kako su mediji ranije, objavili cena kvadrata je od 2.200 do 2.600 evra bez PDV. Najtraženiji su najmanji stanovi od 47 kvadrata. Mnogi pevači i sportisti već su kaparisali stanove, pa će Danijel i Tijana svakako imati poznate komšije. Za opremanje luks stanova angažovana je firma Viki Miljković, koja uređuje domove bogataša. Za sada nije poznato da li će u ovom kompleksu Danijel i njegova supruga da žive ili će tu nekretninu da rentiraju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.