Danska: Za kupovinu kuće automobil na poklon

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2012, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danska: Za kupovinu kuće automobil na poklon

KOPENHAGEN -

U Danskoj svako ko do 1. maja kupi kuću dobija na poklon automobil.

Akciju je osmislila jedna domaća agencija za prodaju nekretnina koja se nada da će time pokrenuti tržište nekretnina koje je u zemlji gotovo potpuno zamrlo.

Ponuda se odnosi na novoizgrađene kuće u rezidencijalnom predgrađu na severu Kopenhagena koje teško nalaze kupce, objasnila je u izjavi za AFP direktorka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << agencija Dorte Andersen.

“Uz kupovinu kuće, čija se cena kreće od 2,5 miliona kruna, kupac dobija na poklon automobil u vrednosti od oko 100.000 kruna (13.500 evra)”, kazala je Andersen.

Automobil, na koji se u Danskoj plaća veliki porez, je nakon stana najveća investicija za porodicu.

Porodice sa decom koje planiraju da odu iz grada i presele se u predgrađe često odustaju od te namere zbog te dodatne investicije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za kupovinu kuće automobil na poklon

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Apr.2012

KOPENHAGEN - U Danskoj svako ko do 1. maja kupi kuću dobiće na poklon automobil!

Nastavak na Nezavisne Novine...

Za kupovinu kuće automobil na poklon

Izvor: Capital.ba, 04.Apr.2012, 08:58

KOPENHAGEN, U Danskoj svako ko do 1. maja kupi kuću dobiće na poklon automobil. Akciju je osmislila jedna domaća agencija za prodaju nekretnina koja se nada da će time pokrenuti ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.