ČOVIĆ LJUT: Užičani, gde gori?

Izvor: Kurir, 11.Dec.2012, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČOVIĆ LJUT: Užičani, gde gori?

Nebojša Čović tvrdi da će Crvena zvezda isplatiti Slobodu

Da se pomognemo.

Član Radne grupe Crvene zvezde Nebojša Čović poručio je predsedniku Slobode Subotiću da bude strpljiv jer će crveno-beli, čim to budu mogli, izmiriti svoje obaveze prema Užičanima za Maksimovića i Kasalicu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
- Uvažavam probleme naših prijatelja iz Slobode, ali ih molim da i oni uvaže naše probleme. Neka imaju poverenja u Radnu grupu jer je u interesu svih da se taj problem reši. Zvezda je dosad platila 260.900 evra za dvojicu fudbalera a ostatak će biti isplaćen kad za to bude sredstava - rekao je Čović i dodao:

- Finansijska blokada ili tužakanje preko FSS neće doneti rešenje, već mogu izazvati dodatne probleme, kakvi su stečaj ili bankrot Crvene zvezde. Ako pomognu nama, pomoći će i sebi.

(A. R.)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.