Izvor: Luftika.rs, 10.Maj.2022, 10:51

Zaharova: Ne vidim Anđelinu Džoli da za ruku drži srpsku decu koja se rađaju bolesna zbog NATO bombi

Portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije dodala je da se zbog bombardovanja osiromašenim uranijumom rađaju bolesna deca, da je zaražena hrana i zemlja.
– Šta je gore od bombardovanja Beograda osiromašenim uranijumom, zemlja je bila otrovana mnogo godina, i do deset godina, izjavila je portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova.
Ona je u intervjuu za banjalučku ATV rekla da nisu nastradali samo Srbi, da su nastradali i vojnici NATO-a, većinom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Italijani, koji već dugo godina ne mogu da dobiju odštetu.
– Niko im ništa nije govorio, a zatim su se razboleli od onkoloških bolesti – rekla je Zaharova.
Dodala je da se zbog bombardovanja osiromašenim uranijumom rađaju bolesna deca, da je zaražena hrana i zemlja.
– I nema nikakvih vapaja javnosti, javnih pobuna pravnih organizacija, koji bi davali grantove od strane Evropske Unije za rešavanje ovih ili onih problema, kako isplaćivati ljudima odštetu, kako lečiti ljude i tako dalje. Nikakve „Andđeline Džoli“ ne lete u Beograd i ne drže za ruku decu koja se rađaju bolesna jer su im roditelji bili otrovani. To nije zanimljivo, toga nema – rekla je Zaharova.
Zaharova: Olbrajt bila ideolog bombardovanja Beograda, umrla pred godišnjicu svojih „dostignuća“

Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.