ŠMIT JE VARALICA Rusija razobličila ulogu visokog predstavnika u BiH

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2022, 08:58

"ŠMIT JE VARALICA" Rusija razobličila ulogu visokog predstavnika u BiH

Portparol Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila je da je Kristijan Šmit varalica jer nema međunarodnu punomoć da bi bio visoki predstavnik u BiH.

- Imamo čoveka koji je u stvari varalica, nema međunarodne punomoći, ali preko medija, preko usaglašenog stava kolektivnog Zapada pravi se da ima zvanični status. Nema ga - naglasila je za ATV Zaharova, komentarišući ulogu Šmita u BiH.

Prema njenim rečima, Šmit nema zvanični >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << status, ali se pravi da je visoki predstavnik.

Ona je navela da se svašta može falsifikovati, te ukazala na primer Misije OEBS-a.

- Misija OEBS-a koja više ne radi od marta, za koju nisu formalno pokrenuti postupci unutar OEBS-a. Uprkos tome što je Rusija rekla da mandat nije produžen. Nema mandat - kaže ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.