Zaev počeo sa pripremom vanrednih izbora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2018, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaev počeo sa pripremom vanrednih izbora

Izvršni odbor SDSM ovlastio je predsednika stranke Zorana Zaeva i šefa poslaničke grupe u Sobranju Tomislava Tunteva, da preduzmu sve potrebne korake radi pripreme prevremenih parlamentarnih izbora, ukoliko u Sobranju ne bude obezbeđena dvotrećinska većina za članstvo Makedonije u NATO i EU uz podršku sporazuma sa Grčkom koji predviđa promenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << imena zemlje.

IO SDSM je na sinoć održanoj sednici jednoglasno zaključio da treba iskoristiti sve demokratske mogućnosti da poslanici slede glas građana izražen na referendumu, prenosi MIA.

"Ukoliko to ne bude moguće, nema druge opcije nego prevremeni parlamentarni izbori", navodi se u zaključku IO SDSM.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Makedonci će opet na glasanje: SDSM ovlastio Zaeva za pripremu vanrednih izbora

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2018

Vlasti u Skoplju spremne da preduzmu nove korake nakon neuspelog referenduma..Izvršni odbor SDSM (Socijaldemokratski savez Makedonije) ovlastio je predsednika stranke Zorana Zaeva i šefa poslaničke grupe u Sobranju Tomislava Tunteva, da preduzmu sve potrebne korake radi pripreme prevremenih parlamentarnih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

U Skoplju traže dvotrećinsku većinu za NATO ili vanredne izbore

Izvor: Vostok.rs, 04.Okt.2018

Izvršni odbor SDSM-a ovlastio je predsednika stranke Zorana Zaeva i šefa poslaničke grupe u Sobranju Tomislava Tunteva da preduzmu potrebne korake za pripremu prevremenih parlamentarnih izbora, ukoliko u Sobranju ne bude obezbeđena dvotrećinska većina za članstvo BJR Makedonije u NATO i EU...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.