Pajtićev zaokret ka NATO: Istinski preobražaj ili politički oportunizam

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Jun.2016, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtićev zaokret ka NATO: Istinski preobražaj ili politički oportunizam

U pismu članovima Demokratske stranke (DS), njen predsednik Bojan Pajtić predlaže da se ta partija založi za ulazak Srbije u NATO, uz objašnjenje da je DS bila u "zabludi da ovako mala zemlja može sebi da priušti luksuz balansiranja između Istoka i Zapada".

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Pajtićeva nada NATO i gejevi

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jun.2016, 01:00

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić napravio je neočekivani zaokret predloživši u otvorenom pismu članovima stranke da se ubuduće zalažu za članstvo Srbije u NATO i za povratak u stranku proevropskih opozicionih partija koje su nastale iz DS!..Pajtić je u pismu najavio i da će 24. septembra,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.