Novine: Srpske pesme i kolo na Nijagarinim vodopadima; Srbi napali da se osvete, NATO napao Srebrenicu

Izvor: B92, 11.Jul.2022, 20:58

Novine: "Srpske pesme i kolo na Nijagarinim vodopadima"; "Srbi napali da se osvete, NATO napao Srebrenicu"

Novine za utorak, 12. jul pišu o mnogim društveno-političkim temama, a kako izgledaju naslovne strane pogledajte u nastavku.

"Politika" piše o obeležavanju dana Nikole Tesle u Ontariju: "Srpske pesme i kolo na Nijagarinim vodopadima".

List "Večernje novosti" se osvrće na tajni dokument Hrvatske iz Haga: "Srbi napali da se osvete, NATO predao Srebrenicu".

Dnevni list "Blic" je za centralnu temu odabrao meč Novaka Đokovića: " Noleta od Nadala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << deli vakcina ili pravo čudo".

"Kurir" je u najnovijem izdanju uradio intervju sa Marijom de Glorijom, prvom suprugom Aleksandar Karađorđevića i majkom prinčeva: "Princeza", dok je "Alo" naslovnicu takođe posvetio najboljem srpskom teniseru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naslovne strane za utorak, 12. jul 2022. godine

Izvor: Beta, 12.Jul.2022, 08:08

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o energetskoj krizi, političkim temama, tenisu i dešavanjima u regionu.BLIC - O uspehu srpskog tenisera Novaka Djokovića koji je sa 21 grend slem titulom na korak od Španca Rafaela Nadala, list piše pod naslovom "Noleta od...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.