Izvor: BalkanRock.com, 21.Sep.2017, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Queens Of The Stone Age prvo ime INmusic festivala u Zagrebu

Queens of The Stone Age; Foto: Stefan Savić

Organizatori INmusic festivala na konferenciji za novinare 21. septembra objavili su prvo veliko ime nadolazećeg trinaestog festivalskog izdanja – fantastičnu kalifornijsku rock petorku, Queens Of The Stone Age.

Ovako ranom objavom festivalskih headlinera, INmusic festival jedan je od prvih letnih festivala zakazanih za 2018. godinu koji već ima potvrđene nastupe svetskih muzičkih zvijezda, istaknuo je direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << INmusica Zoran Marić.

Poslednji nastup Queensa u Hrvatskoj održan je takođe u organizaciji INmusic tima u Zagrebu u junu 2014. kao svojevrsni uvod u deveto izdanje najvećeg hrvatskog muzičkog festivala, a u 2018. godini Queens Of The Stone Age će premijerno nastupiti i na INmusic festivalu te na trinaesto izdanje omiljenog festivala doneti svoj prepoznatljiv pustinjski rock.

INmusic festival #13 održati će se na već dobro poznatoj lokaciji zagrebačkih jarunskih otoka od 25. do 27. juna 2018. godine. Trodnevne ulaznice za INmusic festival #13 dostupne su isključivo putem službenog festivalskog webshopa po ceni od 349 kuna kao i sedmodnevne kamperske ulaznice po ceni od 250 kuna.

Uskoro više detalja.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.