Otrovna Kristina premijerno u Tvornici kulture

Izvor: BalkanRock.com, 17.Sep.2015, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otrovna Kristina premijerno u Tvornici kulture

Zagrebački rock trojac Otrovna Kristina održaće koncert u Tvornici kulture u subotu, 10. oktobra.

Otrovna Kristina novi je band na regionalnoj rock sceni. Ova trojka je posegnula daleko u rock prošlost, naslonila se na paletu utjecaja u rasponu od Led Zeppelina i Black Sabbatha do Bijelog Dugmeta, dodala tome dašak današnjeg vremena kroz opus Jacka Whitea i spremila nisku ubojitih riffova uz dvoglasno pjevanje koje će predstaviti na svom prvom zagrebačkom koncertu, navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << se u saopštenju.

Početkom godine grupa je predstavila prvi singl, “Poljubi me u treće oko” kojeg je u međuvremenu povukla (kao i sve ostale snimke s You Tubea) kako bi ga ponovo snimila i pripremila za kompletnije predstavljanje, uz debi album nazvan po bendu, koji će biti objavljen u ponedjeljak 20. septembra.

U prodaji su ulaznice po ceni od 25 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 35 kn. Službena prodajna mesta: Tvornica kulture, Aquarius CD shop, Dirty Old Shop kao i prodajna mjesta Entria I www.entrio.hr.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.