Novi album Obojenog programa

Izvor: TvojPortal.com, 09.Apr.2012, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi album "Obojenog programa"

Izvor: dnevnik.rs  Novi album novosadskog sastava "Obojeni program", pod nazivom "Kako to misliš: mi?", se može preuzeti sa sajta exitmusic.rs, u okviru "Exit label“ etikete.
Trinaest pesama je dostupne za besplatno preuzimanje, a fizičko izdanje albuma objaviće kuća "Odličan hrčak", saopštio je "Egzit" tim.
Deveti po redu album jednog od najuticajnijih domaćih rok sastava sniman je u novosadskim studijima "Do Re Mi" i "Standard", od novembra prošle do februara ove >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << godine, a završen je u "Studiju 150" u Amsterdamu.


Album je producirao basista benda, Bebec, dok je za prvi singl sa albuma pod nazivom "Da li smo naučili živeti u kapsuli", objavljen u martu, urađen i spot. "Exit label" etiketa nastala je u februaru 2009. kao odgovor na novi način distribucije muzike, sa željom da kvalitetnim domaćim izvođačima pruži što bolju promociju, kako kroz besplatno preuzimanje, tako i nastupima uživo.
"Egzit" tim nastaviće na ovaj način da predstavlja najbolja imena domaće i regionalne scene, čiji će albumi biti dostupni za besplatno prezuimanje i aktivno će promovisati muzičare sa ovih prostora.
{youtube}YZIA75uDxBw{/youtube}

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.