Izvor: TvojPortal.com, 21.Nov.2012, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Lopez na kraju koncerta ogrnula srpsku zastavu

Tvoj portal  Dženifer Lopez pevala u „Kombank areni“, pred oko 18.000 ovdašnjih obožavalaca. Iako razočarani što koncert nije duže trajao, fanovi oduševljeni. Pevačica izgovorila "volim te" na srpskom i na kraju koncerta ogrnula se našom trobojkom
PLES do poslednje kapi znoja, ali i mnogo novca za malo muzike. Tako bi se mogao opisati dugoočekivani koncert latino pop atrakcije Dženifer Lopez, koja je u utorak veče pevala u „Kombank areni“, pred oko 15.000 ovdašnjih obožavalaca. >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Mada su za 5.000 dinara, kolika bila prosečna cena karte, očekivali dugočasovnu „eksploziju energije i strasti“, Dženifer je Beograđanima pevala nešto više od sat i po. Iako su vidno razočarani što koncert nije duže trajao, pevačicini fanovi slažu se da im je Dženifer priredila veče za pamćenje.


22:30 U PUBLICI BILI CECA, LEPA BRENA, ACA LUKAS...
U publici su se našla popularna imena naše estradne scene. Ceca Ražnatović i Lepa Brena sa decom, Aleksandra Radović, Jelena Tomašević, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, i Aca Lukas, samo su neke od javnih ličnosti koje su došle da čuju i vide kako „to radi“ Džej Lo.
22:10 VOLIM TE, NA SRPSKOM I ZASTAVA SRBIJE
Vidno uzbuđena zbog odličnog prijema, Dženifer je nekoliko puta tokom koncerta silazila do publike i dodirivala je rukama. Najveće oduševljenje kod fanova pevačica je izazvala pred kraj koncerta, kada im je na srpskom govorila „volim te“ i raširila zastavu Srbije. Zatečena od vriske i aplauza, koji su trajali pet minuta, Lopezova se ogrnula našom trobojkom i pala na kolena, kako bi se publici zahvalila na ljubavi kojom su je obasipali.
Numerom „On the floor“ razigrala je celu „Arenu“, a zatim se zahvalila publici i napustila binu. Na skandiranje svog imena, Dženifer se vratila i otpevala numeru „Dance again“, izvevši sa dečkom Kasperom izazovni ples. Pop diva zagrlila je ponovo srpsku zastavu i pozdravila publiku, koja nije uspela da je izvede na još jedan bis.

22:45 JENNY FROM THE BLOCK I USIJANA ATMOSFERA
Na scenu je zatim izronio bokserski ring, u kojem su dva muškarca odmeravala snage sa rukavicama u obliku kristala. Borba je iznenada prekinuta, jer se pojavila „Jenny from the block“, prekrivena crnim plaštom u šljokičavoj trenerci, čija ih je pojava naterala u beg. U ritmu brzih pesama, pevačica je dovela atmosferu u „Areni“ do usijanja.
21:15 KONCERT POČEO SA POLA SATA ZAKAŠNJENJA

Sa dvadesetak minuta zakašnjenja, popularna pevačica i glumica izašla je u društvu atraktivnih igrača na scenu i na oduševljenje publike, koja ju je pozdravila frenetičnim vriskom, zapevala pesmu „Get right“. Odevena u uski kombinezon bež boje sa nitnama, koji joj je isticao 300 miliona dolara vrednu pozadinu, Džej Lo je seksepilom i plesnim veštinama mamila uzdahe muškog pola, čime je uspešno prikrila činjenicu da peva na plejbek.
- Hej, Srbijo, hoću da čujem kako pevate. Hajde da napravimo šou – pozdravila je prisutne pevačica, a zatim na tečnom srpskom rekla „Dobro veče“ i zapevala "My love don't cost a thing".
Zahtevne plesne koreografije, začinjene pokretima koji simuliraju vođenje ljubavi, bile su glavna okosnica izvođenja možda najpoznatije Dženiferine pesme "Waiting for tonight".
Nakon što se pošteno izmazila sa igračima na velikom pokretnom krevetu, pevačica se povukla kako bi se presvukla i spremila za sledeći blok pesama.
{youtube}IWbI08I7YdY{/youtube}
19:29 DŽENIFER LOPEZ STIGLA U BEOGRAD
Svetska pop diva na beogradski aerodrom „Nikola Tesla“ sletela je sa pola sata zakašnjenja, oko 16.30, privatnim avionom iz Sofije. Popularna Džej Lo je među poslednjima izašla iz aviona, u dugačkoj braon bundi i čizmama, sa kosom vezanom u rep, ni nalik glamuroznom izdanju na koje nas je navikla. Na pisti su je čitav sat čekala četiri crna blindirana „audija“, „porše“ iste boje, policijska pratnja, organizatori beogradskog koncerta i telohranitelji. Sa muzičkom zvezdom doputovala su i njena deca - blizanci Maks i Ema, majka i dečko Kasper Smart.
Petnaestak minuta kasnije, uz jaku policijsku pratnju i upaljena rotaciona svetla, kolona automobila, napustila je pistu, dok je jedan helikopter sve vreme nadletao aerodrom. Dženifer Lopez, kojoj je će biti prvi nastup u Srbiji i jedini u ovom delu Evrope, na aerodromu je sela u „audi“ i bukvalno protutnjala kroz Beograd, uputivši se pravo u „Kombank arenu“, gde je imala probu pred nastup.
Latino zvezdu su iza scene najveće dvorane na Balkanu čekale opremljene prostorije nalik najluksuznijem hotelskom smeštaju. Prostor u bekstejdžu je po njenoj želji bio sav u belom, dok su se u svakom ćošku nalazile bele ruže - njeno omiljeno cveće i svećnjaci. Hrana je po njenoj želji bila servirana u belom kineskom porcelanu, a na raspolaganju je imala 50 litara „evijan“ vode. Dan ranije, u Beograd je stigla čitava armija njenih saradnika - frizeri, stilisti, šminkeri, obezbeđenje... Za tim Džej Lo bilo je pripremljeno čak 20 prostorija, soba za masažu, soba za njenu majku, kao i dečja igraonica, u kojoj će njeni blizanci provoditi vreme sa dadiljom za vreme koncerta.
{youtube}kRjSeSF9dzM&feature=player_embedded{/youtube}
Foto: M.LABUDOVIĆ
Za slavnu pevačicu i njenu porodicu spreman je i predsednički apartman u hotelu „Metropol“ od 140 kvadrata, u slučaju da odluči da prespava u Beogradu. Posle nastupa u srpskoj prestonici, Dženifer Lopez će otputovati u Dubai, gde je čeka sledeći koncert u okviru velike svetske turneje.

VELIKO INTERESOVANJE
ZA dolazak svetske dive u srpsku prestonicu vladalo je veliko interesovanje. Planule su čak i karte za VIP tribine, koje su bile rezervisane za specijalne goste Dženifer Lopez.
Izvor:novosti.rs

Nastavak na TvojPortal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.