Zaharova: Antisrspka represija

Izvor: Danas, 12.Dec.2019, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaharova: Antisrspka represija

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je da Moskva osuđuje presudu Ivanu Todosijeviću koja je posledica načina na koji je okvalifikovao događaje u selu Račak u januaru 1999. i da je ta presuda još jedan dokaz antisrpske represije koju kosovske vlasti sistematski sprovode.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Moskva: Žalimo što mnogi u SAD-u planiraju da koriste rusofobiju u izbornim kampanjama

Izvor: Vostok.rs, 12.Dec.2019

Moskva žali što mnogi u SAD-u planiraju da koriste rusofobiju u izbornim kampanjama, izjavila je portparol Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova. Tako je ona prokomentarisala situaciju oko predloga zakona o proglašenju Rusije kao "državom sponzorom terorizma", što je prethodno odobrio...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.