ŽRTVA NESTAŠICA STRUJE Mladunče belog tigra uginulo od hladnoće na Krimu

Izvor: Blic, 05.Dec.2015, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽRTVA NESTAŠICA STRUJE Mladunče belog tigra uginulo od hladnoće na Krimu

Zoološki vrt u Jalti, na Krimu, dve nedelje je bez struje, neke životinje teško podnose niske temperature, a jedno mladunče retkog belog tigra uginulo je od hladnoće.

Direktor zoo vrta Oleg Zobkov rekao je da je mladunče belog tigra, staro šest nedelja, uginulo u petak nakon što se jedan od dva generatora u zoo vrtu pokvario.

Zaposleni u vrtu se mukom muče da utople životinje, pokrivaju ih ćebadima i grle, dok čekaju da danas stigne zamena za generator iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Moskve.

Uginulo mladunče je potomak najpoznatije bele tigrice u Ukrajini, Tigrilije, koja je bila maskota Julije Timošenko u predizbornoj kampanji 2010. godine. Timošenko je tigricu poklonila zoo vrtu u Jalti posle izbora.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

FOTO, VIDEO: Mladunče belog tigra uginulo jer je Zoo vrt bez struje

Izvor: Radio 021, 06.Dec.2015, 01:04

Zoološki vrt u Jalti, na Krimu, dve nedelje je bez struje...Neke životinje teško podnose niske temperature, a jedno mladunče retkog belog tigra uginulo je od hladnoće...Direktor Zoo vrta Oleg Zobkov rekao je da je mladunče belog tigra, staro šest nedelja, uginulo u petak nakon što se jedan od...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.