Vučić: Nadam se da ćemo danas potpisati najvažniji ugovor za Južni tok

Izvor: Vostok.rs, 08.Jul.2014, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Nadam se da ćemo danas potpisati najvažniji ugovor za Južni tok

08.07.2014. -

Premijer Srbije Aleksandara Vučić se nada da će u utorak Moskva i Beograd potpisati najvažnije ugovore za projekat Južni tok.

„Nadam se da ćemo danas završiti sa najvažnijim ugovorima za gasovod Južni tok“, rekao je Aleksandar Vučić na susretu sa predsednikom RF Vladimirom Putinom. Šef Gasproma Aleksej Miler je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << objasnio novinarima da će se u Beogradu danas potpisati ugovor o izgradnji kompresorske stanice. „Potpisuje kompanija koja je dobila tender“, - rekao je Miler.

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti/Alekseй Nikolьskiй    
Pogledaj vesti o: Gasprom

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Srbiji najbolji uslovi za Južni tok

Izvor: B92, 08.Jul.2014

Moskva/Beograd -- Srbija je dobila možda najbolje uslove ugovora o izgradnji Južnog toka rekao je premijer Aleksandar Vučić i dodao da je ruska strana preuzela kompletan rizik...Vučić je istakao da je Srbija među poslednjim zemljama koja potpisuje taj ugovor, naglašivši da je izrazio zahvalnost...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.