Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija i Belorusija na jesen stvaraju jedinstvenu PVO

MOSKVA - Rusija i Beloursija potpisaće na jesen sporazum o stvaranju jedinstvenog sistema za protivvazdušnu odbranu, dogovoreno je na današnjem sastanku lidera dve zemlje Dmitrija Medvedeva i Aleksandra Lukašenka.

Kako je posle susreta u Sočiju izjavio pomoćnik ruskog predsednika Sergej Prihodko, Medvedev i Lukašenko dogovorili su da se do jesenjeg zasedanja Državnog saveta Saveza Rusija-Belorusija na jesen završi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rad na međudržavnom sporazumu o jedinstvenoj PVO.

Agencija Itar-Tas iz Belorusije izveštava da su počele planske vojne vežbe u kojima učestvuju jedinice ratnog vazduhoplovstva i PVO.

Manevri će trajati do 11. septembra u četiri etape, najavilo je Ministarstvo odbrane Belorusije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.