Rusi zasuli jajima i kamenjem tursku ambasadu

Izvor: Vesti-online.com, 25.Nov.2015, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi zasuli jajima i kamenjem tursku ambasadu

Nekoliko stotina mladih aktivista bacalo je u sredu kamenje i jaja na zgradu Ambasade Turske u Moskvi. Oni su postavljali antiturske plakate i uzvikivali parole nakon što je turska avijacija oborila ruski borbeni avion u Siriji.

Aktivisti su razbili nekoliko prozora na zgradi Ambasade, dok je moskovska policija apelovala na okupljene da prekinu protest ali nije intervenisala, javio je fotograf agencije AFP sa lica mesta.

Neki su uzvikivali pogrde na račun na turskog predsjednika Tajipa Erdogana, a na jednom plakatu pisalo je "Turska, ostaćeš bez gasa".
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Keri smirivao Lavrova

Izvor: Vesti-online.com, 25.Nov.2015

Američki državni sekretar DŽon Keri apelovao je u sredu tokom razgovora sa ruskim kolegom Sergejem Lavrovim na mir i dijalog između Turske i Rusije nakon što je Turska oborila ruski borbeni avion u Siriji...U telefonskom razgovoru sa Lavrovim, Keri je, takođe, istakao potrebu da obe strane ne dozvole...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.