Porodica francuskog biznismena izgorela u požaru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2009, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica francuskog biznismena izgorela u požaru

MOSKVA - Jedan francuski biznismen, njegova supruga i ćerka pronađeni su jutros mrtvi u svom stanu u Moskvi, saopštila je istraga državnog tužilaštva.

"Porodica jednog francuskog biznismena stradala je jutros u požaru koji je izbio oko 6.00 sati (po lokalnom vremenu)", izjavila je Frans presu portparol istrage tužilaštva u Moskvi Viktorija Ciplenkova.

Ona je dodala da je reč o Tjeriju Spineliju, njegovoj ženi Olgi i dvogodišnjoj ćerki >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Lizi. Prema izveštajima ruskih agencija, Spineli se bavio proizvodnjom vina.

Ciplenkova je još rekla da na osnovu pronađenih dokaza policija veruje da je požar podmetnut. Utvrđeno je i da je Spinelijeva žena udavljena.

Ona je kazala da je policija pokrenula istragu za ubistvo porodice, dodajući međutim, da su tela žrtava izgorela i da će biti potrebno određeno vreme da se utvrde činjenice.

Spineli je u Rusiji bio predstavnik kompanije "Frans direkt Vinjobl", francuske firme koja izvozi vino "bordo".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.