Izvor: Danas, 23.Mar.2024, 01:58

Patrijarh Porfirije: Srpska pravoslavna crkva ujedinjena u bolu sa ruskim narodom

Patrijarh srpski Porfirije izrazio je saučešće povodom terorističkog napada u Moskvi i poručio da je Srpska pravoslavna crkva ujedinjena sa ruskim narodom u bolu i molitvi za postradale, saopštila je SPC.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

SRPSKI PATRIJARH PORFIRIJE IZRAZIO SAUČEŠĆE RUSKOM NARODU: "Molimo se za nevino postradale u užasnom terorističkom napadu u Moskvi"

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024

Patrijarh izrazio saučešće ruskom narodu povodom terorističkog napada u Moskvi...Srpski patrijarh Porfirije izrazio je večeras saučešće povodom terorističkog napada u Moskvi i poručio da je Srpska pravoslavna crkva ujedinjena sa ruskim narodom u bolu i molitvi za postradale...- Noćas je vascela...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.