SRPSKI PATRIJARH PORFIRIJE IZRAZIO SAUČEŠĆE RUSKOM NARODU: Molimo se za nevino postradale u užasnom terorističkom napadu u Moskvi

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 02:15

SRPSKI PATRIJARH PORFIRIJE IZRAZIO SAUČEŠĆE RUSKOM NARODU: "Molimo se za nevino postradale u užasnom terorističkom napadu u Moskvi"

Patrijarh izrazio saučešće ruskom narodu povodom terorističkog napada u Moskvi.
Srpski patrijarh Porfirije izrazio je večeras saučešće povodom terorističkog napada u Moskvi i poručio da je Srpska pravoslavna crkva ujedinjena sa ruskim narodom u bolu i molitvi za postradale.
- Noćas je vascela Srpska pravoslavna crkva, sveštenstvo, monaštvo i sav verni narod ujedinjen sa Vama i našom ruskom braćom i sestrama u bolu i molitvi Spasitelju za nevino postradale u užasnom terorističkom napadu u Moskvi. Molimo se Gospodu da ranjenima i povređenima podari isceljenje, a unesrećenim porodicama snagu da kao svetinju čuvaju spomen na postradale.
Gospod neka ovu nedužno postradalu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Patrijarh Porfirije: Sa našom ruskom braćom i sestrama u bolu i molitvi Spasitelju za nevino postradale

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2024

Patrijar srpski Porfirije uputio je danas izraze saučešća patrijarhu moskovskom i sve Rusije Kirilu povodom teorističkog napada u koncertnoj dvorani u Moskvi u kojem je, prema nepotpunim podacima, stradalo više od 90 građana, a više od 100 ih je povređeno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.