Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2024, 12:22

Patrijarh Porfirije: Sa našom ruskom braćom i sestrama u bolu i molitvi Spasitelju za nevino postradale

Patrijar srpski Porfirije uputio je danas izraze saučešća patrijarhu moskovskom i sve Rusije Kirilu povodom teorističkog napada u koncertnoj dvorani u Moskvi u kojem je, prema nepotpunim podacima, stradalo više od 90 građana, a više od 100 ih je povređeno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Izjava saučešća Patrijarha srpskog Porfirija

Izvor: Vostok.rs, 23.Mar.2024

Poglavar Srpske pravoslavne crkve izrazio je saučešće povodom terorističkog napada u Moskvi u kojem je poginulo najmanje 40 osoba, a ranjeno više od 140 ljudi. Saopštenje SPC prenosimo u celosti:. Njegovoj Svetosti Patrijarhu moskovskom i sve Rusije Gospodinu KIRILU Moskva. Vaša Svetosti,. Noćas...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.