PROVOKATOR ĆE PRETRPETI ZASLUŽENU KAZNU U Moskvi zapaljen Kuran, Kadirov van sebe od besa (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 20:57

"PROVOKATOR ĆE PRETRPETI ZASLUŽENU KAZNU" U Moskvi zapaljen Kuran, Kadirov van sebe od besa (VIDEO)

Kadirov je napomenuo da se snimak pojavio odmah nakon što je rešeno pitanje izgradnje džamije u Moskvi

Šef Čečenske Republike, Ramzan Kadirov, prokomentarisao je incident sa paljenjem stranica Kurana u Moskvi kod Belog jezera.

- Talas zloupotrebe časnog Kurana stigao je do Rusije - napisao je Kadirov na svom Telegram kanalu.

On je napomenuo da se snimak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pojavio odmah nakon što je rešeno pitanje izgradnje džamije u Moskvi.

In the Kosino-Ukhtomsky district of #Moscow, Russian nationalists burned the Koran, expressing their dissatisfaction with the plans of the authorities to build a new mosque in the capital.

The Moscow police are conducting an investigation under the article: "Public actions… pic.twitter.com/FzncGPwpIr

— NEXTA (@nexta_tv) April 15, 2023

- I onda, odjednom, provokacija koja nije potrebna ni muslimanima ni pravoslavcima. Gledajući unapred, primećujem da su skrnavljenje Kurana i karikature, slično obeležje i oruđe zapadnih liberalnih provokatora - dodao je.

Prema njegovim rečima, već postoje prvi rezultati provere. Rade specijalne službe i kabinet gradonačelnika glavnog grada.

- Tehničari su već utvrdili da je snimak poslat u Ukrajinu i pre nego što je počeo da se replicira u mesindžerima. Nije prvi put da ukrajinski provokatori pale Sveto pismo na isti način kao što to svakakvi liberalni aktivisti za ljudska prava na Zapadu vole da rade. U bliskoj budućnosti će se utvrditi identitet provokatora, on će pretrpeti zasluženu kaznu - zaključio je šef Čečenije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.