Izvor: HotSport.rs, 11.Maj.2017, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO POD LUPOM: Francuski ključ u rukama Uroša Đurđevića, poznata je i cena (VIDEO)

Rešio je pitanje finaliste, a učinak se dopao predstavnicima francuskog Lila.

Nije tajna da nekoliko klubova već dva meseca unazad prate Uroša Đurđevića, koji iza sebe ima najbolju sezonu u karijeri i mogla bi da mu bude odskočna daska za novi klub u Evropi.
Zaintresovanih ima od Fenerbahčea, Bolonje, Lokomotive iz Moskve… Jasno je da mladi napadač drzi ključ za nastavak sezone, a sa francuskim može da otvori i vrata tamošnjeg velikana – >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Lila.
Kako saznaje HotSport, direktor ovog kluba sa prvim saradnikom je ispratio meč sa Vojvodinom u Humskoj, a sada slede konačni dogovori sa čelnicima i odluka, koliko će iznositi novčana ponuda Partizanu.
Dobro upućeni tvrde između dva i dva i po miliona evra, što je vrlo dobar posao za crno-bele pošto je golgeter došao kao slobodan igrač posle raskida ugovora sa Palermom.
Ostaje da se sačeka i stav Partizana oko kockanja tima za narednu sezonu i hoće li Đurđević ostati bar do završetka evropskih kvalifikacija. Treba imati u vidu da je u junu i EP za mlade u Poljskoj, i hoće li do tada biti prodat ili ‘prednost’ ima Brazilac Leonardo.

(Izvor: YouTube/Sportimo)
The post PONOVO POD LUPOM: Francuski ključ u rukama Uroša Đurđevića, poznata je i cena (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.