Oglasila se država čiji se građani povezuju sa TERORIZMOM U MOSKVI: Ovo baca novo svetlo na masakr?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 17:00

Oglasila se država čiji se građani povezuju sa TERORIZMOM U MOSKVI: Ovo baca novo svetlo na masakr?!

Minimalno 133 poginulih.
Dvojica državljana Tadžikistana, čija imena su navedena u policijskim informacijama koje su preneli ruski mediji, nisu bili umešani u teroristički napad, navodi se u zvaničnom saopštenju ninistarstva unutrašnjih poslova te zemlje.
-Dvojica državljana Tadžikistana čija imena su navedena u policijskoj belešci nisu umešani u teroristički napad. Državljani tadžikistana Rivojdin Ismonov i Mahmadrasul Nasridinov nemaju nikakve veze sa terorističkim napadom s obzirom da su se vratili iz Rusije još u novembru 2023. godine i od tada su u Tadžikistanu i žive na svom prebivalištu - navodi se na zvaničnom sajtu ministarstva unutrašnjih poslova te zemlje....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tadžikistan demantuje umješanost svojih državljana u napad na dvoranu Krokus

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Mar.2024

DUŠANBE - Dvojica državljana Tadžikistana, čija imena su navedena u policijskim informacijama koje su prenijeli ruski mediji, nisu bili umješani u teroristički napad, navodi se u zvaničnom saopštenju ninistarstva unutrašnjih poslova te zemlje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.