MARKO SJAJNO UPRAVLJA LOKOMOTIVOM: Nikolić i moskovski klub osvojili Kup Rusije

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 21:59

MARKO SJAJNO UPRAVLJA LOKOMOTIVOM: Nikolić i moskovski klub osvojili Kup Rusije

Deveti trofej za crveno-zelene.

Fudbaleri Lokomotive deveti put u istoriji osvojili su Kup Rusije pošto su u finalu u Moskvi pobedili ekipu Krila Sovjetov rezultatom 3:1. Popularne Mašinovođe je do devetog trofeja u najmasovnijem takmičenju u državi vodio srpski trener Marko Nikolić.

Ekipa iz prestonice povela je u 15. minutu golom Fransoa Kamana, ali je vrlo brzo, posle samo sedam minuta lider ruske druge divizije izjednačio preko Vladislava Sarvelija. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ipak, Lokosi su u nastavku utakmice bili znatno bolji. Fedor Smolov je u 48. minutu pogotkom iz jedanaetsreca ponovo doneo prednost svom timu, a Brazilac Muriljo je u 84. rešio sve dileme.

Lokomotiva je rekorder po broju osvojenih pehara u nacionalnom kupu (9), ispred CSKA koji ima sedam i Zenita sa četiri.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.