Koštunica: Srbija ne može bez Rusije

Izvor: TvojPortal.com, 23.Sep.2011, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica: Srbija ne može bez Rusije

/vesti online/ Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica, koji će u Moskvi prisustvovati kongresu stranke Jedinstvena Rusija, zauzeo se za sveobuhvatnu saradnju Srbije i Rusije.

Koštunica: Treba unapređivati odnose sa Rusima
 

Predsednik DSS ocenjuje da bi formiranje "nacionalno odgovorne vlade" u Srbiji unapredilo ekonomske odnose dve države.
"Smatram da je veoma važno >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << da saradnja Srbije i Rusije bude sveobuhvatna i, svakako, dobrim i prijateljskim odnosima dve zemlje značajno doprinosi i što bolja saradnja političkih partija. DSS sa Jedinstvenom Rusijom već više godina ima uspešnu i intenzivnu saradnju", naveo je lider DSS-a.
Prema njegovim rečima, za Srbiju je saradnja sa Rusijom od posebnog značaja.
"Neprocenjiva je podrška koju Rusija principijelno pruža Srbiji u zaštiti teritorijalnog integriteta i zalaganju da se pitanje Kosova reši u skladu sa Poveljom UN i Rezolucijom 1244", ocenio je on.Ostatak teksta pročitajte na linku

politikarusijaSrbijasaradnjavojislav kostunicaveci standardnacionalno odgovorna vlada
Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.