Kiril čestitao Vučiću: Poverenje naroda u put razvoja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2017, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiril čestitao Vučiću: Poverenje naroda u put razvoja

Patrijarh Moskovski i cele Rusije Kiril čestitao je Aleksandru Vučiću pobedu na predsedničkim izborima i ocenio da ta pobeda svedoči o velikom poverenju naroda i u put razvoja koji je Vučić predložio.

"Uveren sam da će Vaše dugogodišnje iskustvo u radu na različitim funkcijama u Vladi biti od pomoći i na novoj funkciji. Nadam se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da će, uz Vaš lični doprinos, dobri odnosi između naših bratskih naroda biti još snažniji, a tradicionalne moralne vrednosti društva potvrđene", naveo je patrijarh Kiril u čestitki, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Kiril, koji je ocenio da važan doprinos tom cilju daju i ruska i srpska pravoslavna crkva, poželeo je srpskom narodu mir i napredak, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruski patrijarh čestitao Vučiću: Poverenje naroda u put razvoja

Izvor: RTS, 08.Apr.2017

. Patrijarh Moskovski i cele Rusije Kiril čestitao je Aleksandru Vučiću pobedu na predsedničkim izborima i ocenio da ta pobeda svedoči o velikom poverenju naroda i u put razvoja koji je Vučić predložio.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.