JEZIVE PRETNJE MOSKVI IZ VELIKE BRITANIJE Debelo ćemo naplatiti Rusiji... - Šta će Putin na ovo reći?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2022, 19:57

JEZIVE PRETNJE MOSKVI IZ VELIKE BRITANIJE "Debelo ćemo naplatiti Rusiji..." - Šta će Putin na ovo reći?

Izjava iz Velike Britanije uzdrmala Evropu

Ministarka spoljnih poslova Velike Britanije Liz Tras izjavila je danas da ruske tvrdnje da ne planira da napadne Ukrajinu su lažne i da su Britanija i saveznici odlučni da "debelo naplate" Moskvi ukoliko preduzme, kako se navodi, "dalju akciju".

Uz linkovanje tvita sa "Vašington posta" o američkoj proceni o ruskim planovima, Tras je kazala da je jasna ozbiljnost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ruskih namera da prete i naškode su jasne, preneo je Rojters.

- Ruske akcije pokažuju da njihove tvrdnje da ne planiraju da izvrše invaziju na Ukrajinu su lažne. Mi i saveznici stojimo ujedinjeni u podršci Ukrajini. Odlični smo da debelo naplatimo Rusiji ukoliko preduzmu dalje korake - navela je Tras.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.