Iz Rusije najavili apokalipsu?

Izvor: B92, 07.Feb.2024, 12:16

Iz Rusije najavili apokalipsu?

Zamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev rekao je da će nastati apokalipsa ako dođe do rata između Moskve i NATO-a.

Takođe, istakao je da taj rat "neće slediti scenario specijalne vojne operacije".

On je na svojoj stranici na Telegramu napisao da "šefovi zemalja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << NATO-a poručuju da 'moramo biti spremni za rat sa Rusijom'".

"Iako je Rusija više puta govorila da ne planira sukob sa zemljama NATO-a i EU, nastavlja se krajnje opasno ćaskanje o ovoj temi", napomenuo je Medvedev.

"Ako se, ne daj bože, desi takav rat, onda neće ići po scenariju specijalne vojne operacije. Neće se voditi u rovovima artiljerijom, oklopnim vozilima, dronovima i opremom za elektronsko ratovanje", napisao je Medvedev.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"ODGOVOR RUSIJE BIĆE ASIMETRIČAN" Medvedev otkrio kada će nastupiti apokalipsa

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024

Medvedev je na svojoj Telegram stranici napisao da "šefovi zemalja NATO poručuju da moraju biti spremni za rat sa Rusijom"...Rat sa NATO, koji Rusiji nije potreban, ali o kome pričaju lideri zemalja Alijanse, neće se voditi po scenariju specijalne vojne operacije, odgovor Rusije će biti asimetričan,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.