ODGOVOR RUSIJE BIĆE ASIMETRIČAN Medvedev otkrio kada će nastupiti apokalipsa

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 12:42

"ODGOVOR RUSIJE BIĆE ASIMETRIČAN" Medvedev otkrio kada će nastupiti apokalipsa

Medvedev je na svojoj Telegram stranici napisao da "šefovi zemalja NATO poručuju da moraju biti spremni za rat sa Rusijom".

Rat sa NATO, koji Rusiji nije potreban, ali o kome pričaju lideri zemalja Alijanse, neće se voditi po scenariju specijalne vojne operacije, odgovor Rusije će biti asimetričan, rekao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti, Dmitrij Medvedev.

On je na svojoj Telegram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stranici napisao da "šefovi zemalja NATO poručuju da moraju biti spremni za rat sa Rusijom".

- Iako je Rusija više puta govorila da ne planira sukob sa zemljama NATO i EU, nastavlja se krajnje opasno ćaskanje o ovoj temi. Ako se, ne daj Bože, desi takav rat, onda neće ići po scenariju SVO. Neće se voditi u rovovima artiljerijom, oklopnim vozilima, dronovima i opremom za elektronsko ratovanje - napominje Medvedev.

Podsetio je da je "NATO ogroman vojni blok, stanovništvo zemalja Alijanse broji skoro milijardu ljudi, a njihov ukupan vojni budžet može da dostigne jedan i po bilion dolara".

- Stoga, zbog neuporedivosti naših vojnih potencijala, jednostavno nećemo imati izbora. Odgovor će biti asimetričan. Za zaštitu teritorijalnog integriteta naše zemlje koristiće se balističke i krstareće rakete sa specijalnim bojevim glavama. To sadrže naše vojne doktrine i svima je dobro poznato. To će i biti ta ozloglašena apokalipsa. Kraj svega - rekao je Medvedev.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.