Fotke kao dokaz: Cecina ćerka i Teo stvarno u vezi?

Izvor: Prva.rs, 17.Okt.2016, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotke kao dokaz: Cecina ćerka i Teo stvarno u vezi?

Anastasija je pre nedelju dana bila u Moskvi gde igra Teo.

Iako svoju vezu i dalje nisu potvrdili, mnoge zanima kako su se uopšte Miloš i Anastasija upoznali.
- Cecina ćerka i kapiten naše košarkaške reprezentacije upoznali su se u gradu zahvaljujući zajedničkim prijateljima nakon što je ona prekinula vezu sa Kostadinom. To je bila ljubav na prvi pogled i ubrzo su počeli da se dopisuju i čuju. Započeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << su vezu kada su se sledeći put videli, navodi izvor za Blic.
Ipak, čini se da ni njenoj mami Ceci ne smeta što je njen novi dečko stariji 11 godina jer se prema Anastasiji ponaša kao džentlmen.

Podsetimo, Anastasija i Miloš su viđeni u jednom luksuznom moskovskom restoranu, pa se pretpostavlja da je upravo košarkaš razlog njenih čestih poseta ruskoj prestonici.

Izvor: Bulevar.B92
Pogledaj vesti o: Košarka,   Ceca

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.