De Kolo: Cirbes i Miler snaga Zvezde

Izvor: RTS, 11.Apr.2016, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Kolo: Cirbes i Miler snaga Zvezde

Košarkaš moskovskog CSKA Nando De Kolo rekao je da njegova ekipa ne bi smela da potceni Crvenu zvezdu u četvrtfinalu Evrolige.

"U svaku utakmicu moramo da uđemo kao da je poslednja. Naš stručni štab nikada neće dozvoliti da potcenimo protivnika. Crvena zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je ove godine igra agresivnu i čvrstu košarku, biće veoma teško, posebno u gostima", rekao je De Kolo za rusku Izvestiju.
On je kao glavnu opasnost za Moskovljane izdvojio Maika Cirbesa i Kvinsija Milera.
"Imaju jaku centarsku liniju, koja je velike probleme stvarala ekipama kao što su Fenerbahče i Panatinaikos. Moramo pažljivo da razmislimo kako ćemo da se branimo od akcija u kojima su Cirbes i Miler", naveo je trenutno najkorisni košarkaš ovosezonske Evrolige.
Prva utakmica plej-ofa Evrolige između CSKA i Crvene zvezde igra se u utorak od 19 sati u Moskvi.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

De Kolo: Nećemo potceniti Zvezdu

Izvor: Mondo, 11.Apr.2016

Najbolji strelac i MVP dosadašnjeg toka Evrolige smatra da najveća opasnost ekipi CSKA preti od Cirbesa i Milera...Foto: euroleague.net..Nando De Kolo u tandemu sa Milošem Teodosićem je ove sezone "napunio" svakog protivnika u Evroligi. Njima dvojici pripadaju najveće zasluge što je CSKA sa postignuta...

Nastavak na Mondo...

De Kolo: Pažljivo da branimo Milera i Cirbesa

Izvor: B92, 11.Apr.2016

Košarkaš moskovskog CSKA Nando De Kolo rekao je da njegova ekipa ne bi smela da potceni Crvenu zvezdu u četvrtfinalu Evrolige. "U svaku utakmicu moramo da uđemo kao da je poslednja. Naš stručni štab nikada neće dozvoliti da potcenimo protivnika. Crvena zvezda je ove godine igra agresivnu i čvrstu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.